Een overzicht van onze diensten

Bij Centraal Partner bent u niet alleen aan het juiste adres voor de dagelijkse schoonmaak van uw locatie, maar ook voor specialistische schoonmaaktaken én aanvullende diensten.

Maatwerk
Geen gebouw en opdrachtgever zijn hetzelfde en daarom wij leveren maatwerk. We maken een nauwkeurige inventarisatie van uw locatie én van uw wensen en eisen, die wij verwerken in ons schoonmaakconcept. Zo leveren wij datgene waar u behoefte aan heeft: een schoon gebouw en geen zorgen op het gebied van schoonmaak.

Hieronder een aantal voorbeelden:

Kantoren
In een schoon kantoor werkt u prettiger. Na respons doen wij u een persoonlijk voorstel voor een brandschoon kantoor: bureaus schoonmaken, prullenbakken legen, maar ook vergaderzalen en recepties voorbereiden voor de volgende dag. Of u nu een klein kantoor heeft of een groot kantorencomplex, onze betrokken medewerkers voeren iedere taak met de grootste zorg en aandacht uit.

Scholen
Een veilige en gezonde leeromgeving voor uw leerlingen is voor ons het belangrijkste dat er is. Wij reinigen studieruimten, klaslokalen, laboratoria en hele schoolgebouwen. We zorgen ervoor dat uw leerlingen in schone en veilige lokalen optimaal kunnen presteren.

Arts en tandartspraktijken
Met uw praktijk straalt u netheid en gastvrijheid uit. Wij ondersteunen u in uw persoonlijke dienstverlening, of u nu een grote of een kleine praktijk heeft. We bieden u de goede en betrouwbare schoonmaak waar u naar op zoek bent.

Tapijt reinigen
Vlekken of vervuiling van uw tapijt kunnen de uitstraling van uw kantoor ontsieren. Onze vakbekwame medewerkers krijgen uw tapijt weer vlekkeloos schoon. Uiteraard gebruiken we hiervoor de juiste professionele producten.

Alt Text
Alt Text

Overige diensten

– Schoonmaak in of om uw pand
– Reguliere schoonmaak
– Eenmalige schoonmaak, bijvoorbeeld voor opleveringen of bij evenementen
– Entree- en vertrek schoonmaak
– Glasbewassing
– Sanitaire diepreiniging
– Tapijtreiniging
– Textielreiniging (zoals gordijnen, thee- en handdoeken)
– Verzorgen van buitenruimte bij uw pand:
– Reiniging van buitenruimtes, bijvoorbeeld parkeergarage of parkeerplaatsen
– Verzorgen van groenvoorziening, binnen of buiten
– Verwijderen van onkruid rond uw pand
– Verwijderen van algenaanslag rond uw pand
– Hogedrukreiniging

Wilt u ook een op maat gesneden service? Neem contact met ons op en wij laten u graag persoonlijk kennismaken met het beste schoonmaakteam van Amsterdam!

Summary
Een overzicht van onze diensten
Article Name
Een overzicht van onze diensten
Description
Een overzicht van onze diensten Bij Centraal Partner bent u niet alleen aan het juiste adres voor de dagelijkse schoonmaak van uw locatie, maar ook voor specialistische schoonmaaktaken én aanvullende diensten.
Author
Publisher Name
Centraal Partner
Publisher Logo