Over onze koeriersdiensten

Centraal Partner verzorgt vrijwel iedere vorm van sneltransport. Van fietsvervoer, bagagevervoer,een envelop tot internationale vracht, eenmalig, met spoed of dagelijks. Wij zijn een toonaangevende koeriersdienst die altijd betrouwbaar en snel te werk gaat met eigen voertuigen en ervaren nette koeriers. Elke klant van Centraal Partner kan rekenen op een exclusief sneltransport. Het risico op verloren en/of beschadigde goederen wordt teruggebracht tot nul. Uw order is bij ons in veilige handen: U kunt zeker zijn van de professionele koeriersservice die u verdient.

Goed materiaal en goede medewerkers

Centraal Partner stelt de hoogste eisen aan materiaal en mensen. Het gebruikte transportmiddel stemmen we af op de tijdsdruk. Transport op maat is zeer belangrijk voor het zo snel mogelijk en zo goed mogelijk bezorgen van uw zending. Voor iedere zending kunnen wij een passende auto inzetten. Onze chauffeurs zijn professionals die betrokken, vriendelijk en servicegericht met uw zending op pad gaan. Want zij beseffen als geen ander dat ze het visitekaartje van úw bedrijf zijn.

Voor de verzending van een envelop of kleine pakketten kunnen we ook een motor inzetten om zo, ondanks eventuele files, toch snel uw zending af te leveren. Hierdoor betaalt u nooit te veel. Waarom een vrachtauto laten rijden om een envelop te bezorgen?

Wilt u ook een op maat gesneden service? Neem contact met ons op en wij laten u graag persoonlijk kennismaken met de beste koeriersdienst van Amsterdam!

Onze diensten

Wij verzorgen al uw transport veilig, betrouwbaar en supersnel! Daarnaast zijn we altijd zo flexibel mogelijk. Dat betekent dat we vaak al binnen 30 minuten voor uw deur staan, op elk gewenst tijdstip. En daarna onmiddelijk doorrijden naar het afleveradres. Naar elke bestemming binnen- én buiten Nederland.

Wij zijn u graag van dienst voor:
• Koeriersdiensten
• Vrachtvervoer
• Spoeddiensten
• Kleine verhuizingen
• Postbusservice
• Autotransport

Wilt u ook een op maat gesneden service? Neem contact met ons op en wij laten u graag persoonlijk kennismaken met de beste koeriersdienst van Amsterdam!

Bel voor een spoedbezorging: 06 – 393 289 33

Algemene voorwaarden (pdf)
Centraal Partner BV is gevestigd in Amsterdam en geregistreerd bij de KvK onder nummer 26888157

Alt Text
Alt Text
Summary
Over onze koeriersdiensten
Article Name
Over onze koeriersdiensten
Description
Over onze koeriersdiensten Centraal Partner verzorgt vrijwel iedere vorm van sneltransport. Van fietsvervoer, bagagevervoer,een envelop tot internationale vracht, eenmalig, met spoed of dagelijks. Wij zijn een toonaangevende koeriersdienst die altijd betrouwbaar en snel te werk gaat met eigen voertuigen en ervaren nette koeriers. Elke klant van Centraal Partner kan rekenen op een exclusief sneltransport. Het risico op verloren en/of beschadigde goederen wordt teruggebracht tot nul. Uw order is bij ons in veilige handen: U kunt zeker zijn van de professionele koeriersservice die u verdient.
Author
Publisher Name
Centraal Partner
Publisher Logo