Over onze schoonmaakdiensten

Centraal Partner BV is een jong en dynamisch bedrijf met enthousiaste, vakkundige mederwerkers. Al onze mensen hebben ruime ervaring opgedaan bij diverse grote landelijke schoonmaakbedrijven. Daardoor weten wij precies waar u het over heeft als u met ons spreekt over schoonmaken. Wij werken efficiënt naar een optimaal resultaat. En dat alles voor een alleszins betaalbare prijs.

Service en flexibilteit

U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoonmaakwerk. We reinigen uw kantoor, bedrijf of woning maar gaan ook graag aan de slag in winkelcentra, industriële omgevingen of scholen. Service en flexibiliteit zijn bij ons geen loze kreten.
Onze schoonmakers werken nauwkeurig en volgens afspraak op de tijden die u het beste uitkomen. Naar uw behoefte komen onze schoonmakers dagelijks, wekelijks, maandelijks of op incidentele basis. Uiteraard is het mogelijk om de schoonmaak buiten kantoortijd te plannen om zo uw bezoekers en werknemers niet te storen

Alles naar wens
Wij bieden een breed dienstenpakket aan en u bepaalt wat wij schoonmaken. Wekelijks schoonmaakonderhoud of een eenmalige grondige schoonmaakbeurt waarbij uw werkplek van top tot teen wordt schoongemaakt. Plafonds, vloeren, radiatoren, toiletten of de kantine: wij gaan geen enkele schoonmaakklus uit de weg. U krijgt hoge kwaliteit voor een goede prijs.

Wilt u ook een op maat gesneden service? Neem contact met ons op en wij laten u graag persoonlijk kennismaken met het beste schoonmaakteam van Amsterdam!

Algemene voorwaarden (pdf)
Centraal Partner BV is gevestigd in Amsterdam en geregistreerd bij de KvK onder nummer 26888157

Alt Text
Alt Text
Summary
Over onze schoonmaakdiensten
Article Name
Over onze schoonmaakdiensten
Description
Over onze schoonmaakdiensten Centraal Partner BV is een jong en dynamisch bedrijf met enthousiaste, vakkundige mederwerkers. Al onze mensen hebben ruime ervaring opgedaan bij diverse grote landelijke schoonmaakbedrijven. Daardoor weten wij precies waar u het over heeft als u met ons spreekt over schoonmaken. Wij werken efficiënt naar een optimaal resultaat. En dat alles voor een alleszins betaalbare prijs.
Author
Publisher Name
Centraal Partner
Publisher Logo